Biografi

Bettina Bjarnø Petersen

Jeg interesserer mig både for at arbejde med dyr og mennesker og har igennem de sidste 15 år, udviklet mig via uddannelser og kurser samt workshop i Danmark og England. For mig er alternativ/spirituel behandling ren healing til dyr og mennesker.

 

Dyrene har altid haft en stor plads i mit liv og derfor er det for mig, et ganske naturligt valg at arbejde med dem, både indenfor healing, telepati, Kranio-sakral behandling og massage til heste.

 

At arbejde med mennesker og at kunne tilbyde hjælp gennem de spirituelle redskaber, "mit team" er en gave som jeg med ydmyghed og respekt anvender i hverdagen. Jeg er uddannet clairvoyant ved Maya Fridan i 2007 og har lige siden udviklet mig gennem nye kurser og workshops. Clairvoyance og healing samt medieskab (afdøde kontakt) er det som ligger mig naturligt at tilbyde. 

 

Jeg støtter op om Kræftens Bekæmpelse - Stafet for livet. Hvert år tilbyder jeg et antal behandlinger til nedsat pris, hvor pengene ubeskåret doneres til: Stafet for livet. 

 

Kontakt:

bettinabjarnoe@gmail.com

Mobil: 51967776

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side