Artikel - dyrehealing

 
 

Læs min artikel om dyrehealing nedenfor:


Dyr er fantastiske at heale, da de ikke har nogen fordomme for denne behandlingsform. Hvis et dyr mærker ubehag, når det heales, så trækker det sig væk. Nogle dyr mærker healingen så kraftigt, at healeren er nødt til at ”skrue ned for blusset”, da der ellers kan komme en uheldig reaktion fra dyret. En hest sparker måske og en kat hvæser og viser kløer. Jeg oplever ikke, at der er grænser for, hvad dyr kan heales for: Mishandling, stress, angst, skader, sygdomme, sorg, flytning til nyt hjem, manglende energi, dårligt immunforsvar og meget meget mere.

Dyr har stor gavn og glæde af healing, som efterhånden udbredes mere og mere blandt ejere af dyr. Healing kan enten ske via direkte berøring eller ude i auraen. Når ubalancer opstår, så starter de helt ude i dyrets aura ca. (xx cm fra dyrets krop). Healerens opgave er at forhindre ubalancerne i at nå fra auraen og ind til den fysiske krop. Når ubalancen når selve kroppen, kan det gøre skade på dyret.

Dyr har ligesom mennesker 7 chakraer, som er kroppens 7 centrale energicentre. Disse chakraer er meget væsentlige og noget, jeg er opmærksom på, når jeg healer. Chakraerne rummer hver især egenskaber og er med til at røbe, hvor der er ubalancer, både fysisk og psykisk.

CHAKRAERNE

Krone (violet)
Pande (indigoblå)
Hals (blå)
Hjerte (grøn)
Solarplexus (gul)
Milt (orange)
Rod (rød)

Healing på afstand
Hvis det ikke er muligt at heale dyret fysisk, kan man fjernheale i stedet, hvilket er lige så effektiv som fysisk healing. Fjernhealing betyder, at healeren befinder sig et andet sted end dyret, der skal heales og derfor ”sender” healing fra det sted, hvor healeren befinder sig og derved fjernheales dyret. Det kan foregå på forskellige måder. Nogle sidder med et foto af dyret, nogle bruger en tot hår fra dyret og andre bruger blot dyrets navn og ”adresse”.

Hvis healeren skal arbejde optimalt, er det vigtig, at der er ro omkring dyret, der skal modtage healingen. Nogle dyr er flugt-dyr, så hvis der er støj og uro omkring dem, kan de ikke koncentrere sig om behandlingen.

Under healingen og efter healingen bliver dyret ofte afslappet eller træt. Det er derfor vigtigt, at dyret kan få den ro, det kræver. Nogle dyr får et stort behov for at hvile i mange timer efter en healing. Andre dyr kan reagere ved at få enorm energi og live op. Det er også vigtigt, at dyret får rig mulighed for at drikke vand efter healingen, da der sker en udrensning af affaldsstoffer.

Som to magneter
Der findes forskellige måder at arbejde med healing af dyr på. Nogle healere vælger at få at vide, hvad dyrets problem er og healer ud fra det. Andre vælger ikke at vide noget om dyret og healer intuitivt. Når jeg healer - og det gælder både mennesker og dyr - så mærker jeg en slags magnetfelt i mine hænder, når de stryges langs kroppen. Der, hvor jeg oplever ”2 magneter, der prøver at skubbe sig fra hinanden”, healer jeg, for der oplever jeg en ubalance.

Mine hænder bliver meget varme, når jeg anvender healings-energien og det virker beroligende og afslappende på modtageren. Jeg healer både på den fysiske krop og auraen. Når jeg healer, kommer jeg så dybt ind i energierne, at jeg ofte oplever en tranceagtig tilstand. Jeg lever mig 100 % ind i dyrets verden og mærker, hvordan det reagerer på healingen.

Det er ikke unormalt, at heste strækker sig og gaber under healingsforløbet og dette sker tit til ejerens store forbløffelse. Ofte hører jeg en ejer sige om sin hest: ”Det har jeg aldrig set den gøre før” eller: ”Der får jeg aldrig lov til at røre den”. Jeg oplever ofte, hvordan dyrene flytter sig, så mine hænder placeres der, hvor de har brug for healingen. Jeg kan huske en pony, der engang var ved at vælte mig omkuld. Den kunne simpelthen ikke komme tæt nok på mine hænder, da den havde et meget stort behov for healing og på den måde selv søgte mine hænder, hvor den kunne mærke healings-energien flyde.

Hunden sov hele natten
Det er sådanne oplevelser, der fascinerer mig meget når jeg healer dyr. Når jeg healer heste, oplever jeg tydelige reaktioner på healingen. Nogle heste ved selvfølgelig ikke, hvad healing er og står lidt uroligt på staldgangen, indtil de begynder at mærke healingen - så står de stille. Mange heste sænker hovedet, når de mærker healingens effekt og mange tager sig en lille lur undervejs. Det er så fantastisk at opleve, at så store dyr bare giver sig hen og tager imod denne gave fra universet.

Sidst jeg var ude og heale en hund, fik jeg en utrolig tillidsfuld oplevelse. Hunden havde aldrig set mig før og havde aldrig fået healing. Ejerne blev sendt ud at gå en tur, så der var fred og ro til, at jeg kunne arbejde med hunden. Der gik ikke længe, før hunden faldt i dyb søvn og den vågende ikke, før jeg gav tegn til ejerne om at komme tilbage. Efterfølgende fortalte ejeren mig, at hunden havde sovet hele eftermiddagen, aftenen og natten.

Kontakt dyrlægen først
Det er vigtigt at slå fast, at når et dyr er sygt eller har pådraget sig en skade, skal man kontakte dyrlægen. I samarbejde med dyrlægens diagnose kan healeren være behjælpelig med at fremme healings-processen. Det hænder dog, at dyrlæger ikke har kunnet finde frem til en diagnose på dyret og ejeren så vælger at bruge en alternativ behandler, som til tider kan få bugt med den skavank, dyret har pådraget sig.

Til spørgsmålet om, hvorvidt alle mennesker kan lære at heale, vil jeg blot sige: Alle, der har hjertet med sig og alle, der har interesse for healing, kan lære det. Jeg anvender selv Reiki healing og har arbejdet med denne energiform gennem de sidste 8 år. Det er utrolig spændende at udforske healingen og se de forskellige dyrs reaktioner under og efter healings-forløbet. 

Bettina Bjarnø på
Dyrogmennesker.dk


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side