LINK TIL ANDRE HJEMMESIDER

Foto: Susanne Anker Bidstrup

http://www.bidstrup.cc/galleri/ 

Link til Susanne Bidstrups hjemmeside. Susanne er ligesom jeg clairvoyant uddannet hos Maya Fridan. Susanne har også utrolige stærke healingsevner, og så maler hun også inituiative billeder. Susanne bruger sine clairvoyante evner til at male billeder til netop dig og din smag. Læs mere på Susannes hjemmeside. 

http://www.nelboe.dk
Margit Nelboe er uddannet massør og kranio-sakral terapeut og under uddannelse til zoneterapeut. Margit er rigtig god til at sammen sætte sine behandlinger til den enkeltes behov. Se mere på Margits hjemmeside. 

www.esteria.dk
Link til Torstens hjemmeside.
Torsten behandler med Reiki healing samt clairvoyance og kanalisering. Klik ind på Torstens hjemmeside og læs mere om hvad han kan tilbyde af behandlinger og rådgivning.

www.maya-fridan.dk  
Hos Maya Fridan kan du uddanne dig til clairvoyant vejleder, og dette kan jeg varmt anbefale.
Maya er en utrolig behagelig, humoristisk person, som kan give og tilbyde meget.
Klik ind på Mayas hjemmeside og læs mere.


www.clairvoyantforeningen.dk 

Jeg er medlem af clairvoyant foreningen.  Alle uddannet clairvoyante kan melde sig ind i clairvoyant Foreningen. Søger du en uddannet clairvoyant eller information om clairvoyante, så kig ind på hjemmesiden. 
 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side