Gæstebog for dyrogmennesker

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sofie, d. 09-04-2014
Hej Bettina,

Jeg har netop lige snakket med min mor om vores 12 årige kat Molly. Hun er familiens et og alt, men har det sidste stykke tid været meget uoplagt og træt. Hun har af dyrelægen fået diagnosen slidgigt, er det noget du har haft gode erfaringer med? Jeg ved godt, at man ikke skal holde i dyr i live for ens egen skyld, men jeg gøre alt for at hun måske kan få det bedre og jeg beholde hende lidt længere.

Kærlig hilsen Sofie
E-mail:
Skrevet af Susanne Poulsen, d. 16-03-2014
Hej Bettina.
Vores kat Simba løb væk 18/10-13. Du kom ud til os i slutningen af november og lavede en fantastisk telepati, hvor du beskrev en dukke, som han var gået forbi. Den fandt jeg følgende nat. Da han endnu ikke var kommet hjem efter nytårsaften, fik jeg dig til at lave endnu en telepati i februar måned blot for at se om han stadig var i live. Det kunne du bekræfte og at han blev fodret af en ældre kvinde. Fredag d. 14/3-14 fik vi en besked via facebook om at en sort kat var blevet indleveret på Københavns Dyrehospital samme dag og billedet lignede Simba så meget, at jeg ringede ud og fik bekræftet, at det meget let kunne være ham, da denne kat havde samme specifikke kendetegn som Simba har... Jeg tog derud... og der var Simba, sund og rask, bortset fra en sår på ryggen (hvilket var årsagen til at dyreambulancen tog ham med) og en byld... Det er billigt sluppet... Tak fordi du var med til at vi holdt gejsten oppe, du var med til at vi blev ved med at tro på, at vi nok skulle få ham hjem igen!!!
Kærlig hilsen Freja, Bianca og Susanne
E-mail:
Skrevet af Birthe Madsen, d. 19-06-2013
Skrevet af Birthe Madsen, d. 19-06-2013
Hej Bettina.
Min kat sorteper løb væk uden at være stedkendt! han var væk i 5½ mdr.
Andre søgte forgæves.
Men du Bettina søgte og fandt min dejlige kat 35 km fra hvor han var blevet væk.
Jeg takker dig mange gange!
Birthe.
E-mail:
Skrevet af Tanja Morell, d. 06-03-2013
Hej Bettina.
Tak for besøget idag, ville bare fortælle både dig og andre der eventuelt overvejer at få dig ud - at dagen idag har været noget helt særligt for mig. Var virkelig imporneret over alle de budskaber du kunne formidle fra min hest til mig, og er utrolig glad for resultatet og at vide der er lidt at arbejde med. Tusind tak!
- Tanja.
Skrevet af Annette Kristensen, d. 05-11-2012
Hej Bettina
Du var hos Tilde igen i går søndag, hun har været lidt trist de sidste dage og meget øm i sine bagben, men efter at du havde masseret og healet hende, var hendes humør helt i top og senere på dagen trissede hun også fint ud på folden, så endnu en gang tak for din store hjælp. siger den kronisk forfangen Tilde og Annette. vi ses om 4 uger.
E-mail:

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...