Foto clairvoyance

Fremsend et nyere foto via e-mail med den person eller det dyr som jeg skal arbejde med samt personens eller dyrets navn. Der må ikke være andre på billedet end den person eller det dyr der skal arbejdes clairvoyant med.

Medsend de spørgsmål som du ønsker at få belyst.

 

Overfør betalingen til min bank konto: 4467 4467575384 eller via mobilepay på 51967776.

 

Jeg fremsender de beskeder jeg modtager under clairvoyancen på mail til dig. Hvis du ønsker at gennemgå clairvoyancen med mig, så kan vi efterfølgende ringe sammen. Vær opmærksom på, at jeg ikke stiller ind clairvoyant igen under telefon samtalen.

Jeg starter foto clairvoyancen ved at kigge på og "stille ind" på fotoet. Herefter begynder beskederne at komme til mig. Jeg venter altid med at læse de medsendte spørgsmål indtil jeg har arbejdet ca.20 - 30 min. med fotoet. Ofte får jeg besvaret flere af spørgsmålene inden jeg kigger på dem.

 

Kontakt: bettinabjarnoe@gmail.com

Mobil: 51967776

 

       

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side