Fjernhealing foto

Fremsend et nyere foto via e-mail med den person eller det dyr, som ønsker healing samt personens eller dyrets navn. Der må ikke være andre på billedet end den person eller det dyr der skal heales.

Ved healing af en person, der aftaler vi inden healingen et tidspunkt hvor healingen finder sted. Personen der skal modtage healing anbefales at lægge eller sætte sig et sted hvor der er fred og ro ca.15 min før healingen og 1 time i alt.

Efter healingen har fundet sted, sender jeg en mail med de oplevelser jeg har haft følelsesmæssigt, mentalt og fysisk.

Du er altid velkommen til at respondere på mailen.

Inden healingen foretages, bedes du venligst overføre betaling via mobilepay på 51967776 eller til bank konto: 4467 4467575384.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side