Tildes forløb

Tilde er en ældre pony og med sine ca. 20 år på bagen har hun levet et langt og dejligt hesteliv hos sine kærlige ejere.  

En efterårsdag i 2010 blev jeg kontaktet af Tildes ejer da hun desværre var gået hen og blevet forfangen. Tildes ejer ville gerne give Tilde en chance for at få et smeretefrit liv på sine gamle dage og håbende på, at jeg kunne hælpe til ved hjælp af massage og healing.

 

Da jeg troppede op hos Tilde første gang så jeg en pony med mange smerter i sine ben. Hun stod hele tiden og vævede for at aflase sine ømme ben og ejeren fortalte, at hvis Tilde ikke meget snart kom i bedring så var hun indstillet på at ta' afsked med Tilde.

Da Tilde ikke er en hvem som helst pony fik jeg den besked fra hendes ejer, at ikke alle kunne sådan uden lige få lov at gå ind til hende. Tilde gav mig lov til at behandle hende med både blid massage og healing og selvom Tilde havde ondt kunne jeg se et glimt af livsmod i hendes øjne.

 

Tilde fik det lidt bedre efter healingen ved første behandling, men da jeg mødte op tredje gang for at behandle Tilde, ventede der mig et kedeligt syn! Tilde smed havde beskåret hendes hove forkert og samtidig med hendes forfangenhed forværrede det Tildes situation for at overleve.

 

Tilde lå ned i sin boks og for at vise os mennesker hvor skidt hun havde det, ja så bed hun i sine forhove. Jeg blev meget berørt over stakkels Tilde og nu gik det ellers så fint fremad ved hjælp af heallingen.

 

Jeg satte mig ned i boksen ved siden af Tilde hvor hun lå ned og så HEALEDE jeg med al den kærlige healing jeg overhoved kunne kanalisere igennem mig fra universet.

 

Tilde fik det bedre i løbet af de næste uger og jeg forsatte med at heale og massere, og Tilde fik en ny smed der fik rettet hendes hove til.

I samarbejde med smed og dyrelæge og kanalisering af healing, ja så lever Tilde nu i bedste velgående. Tilde er glad, fræk og kan igen komme lidt på fold hver dag og hun nyder livet så længe hun kan. TAK Tilde fordi du ikke gav op og fordi du lod mig arbejde med dig <3

 

Kontakt:

bettinabjarnoe@gmail.com

Mobil: 51967776

 

 

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...