Her vil jeg skrive nyheder om mit arbejde

23-04-2019
Flica var tæt på en aflivning men fik heldigvis en chance mere
Hoppen Flica fik heldigvis en chance mere..

Så engang imellem har man da lov til, at give sig selv et skulderklap

Denne skønne besked fik jeg af en glad hesteejer i sidste uge:

Kære Bettina
Vil bare lige fortælle dig at det går rigtig godt med Flica, jeg synes hun er 75 % bedre nu end før du startede med at give hende behandling og jeg er slet ikke i tvivl om at hun igen bliver så god, som hun var for to år siden. Det er fantastisk, dygtige dig - tak

Flicas ejer var ved at opgive håbet om, at Flica ville blive ridehest igen,
For 2 år siden da Flica blev lukke ind fra fold, havde hun ændret sig drastisk.
I ridningen var hun stiv på begge volter og når ejer red på hende så Flicas krop ud som et S, noget var helt galt.
I de følgende 2 år forsøgte Flica’s ejer sig med forskellige behandlinger til Flica såsom, kiropraktor og akupunktur men intet af dette havde den rette effekt. Flicas ejer var ved at miste modet men tog alligevel kontakt til en hestefysio terapeut. Flica fik nogle behandlinger men heller ikke dette havde effekt nok, til at få Flica på rette spor igen.

Jeg har for år tilbage masseret Flica og jeg ved hvor meget ejeren har kæmpet for Flica, da Flica ikke ligefrem har haft det nemmeste liv. Da Flicas ejer kontaktede mig og fortalte at hun var ved at opgive og overvejede at aflive Flica blev jeg virkelig ked af det. Alt det de 2 havde kæmpet for sammen og hver for sig, det skulle ikke afsluttes på denne kedelige facon.

Jeg gik i gang med at behandle Flica med alt hvad jeg har lært gennem mange år.
Flica var sten hård i halsmusklerne og viste også ømhed i skuldrene, så der var nok at ta fat i.
Jeg behandlede Flica med massage, kranio-sakral og healing. Aldrig har jeg mødt en så tålmodig hest som bare stod der på staldgangen og lod mig behandle de ømme muskler.
Jeg ønskede så inderligt, at jeg kunne gøre en forskel og hjælpe Flica til at få det bedre.
Efter første behandling fik jeg denne tilbagemelding af ejer:

Hej Bettina
Jeg har longeret Flica i dag og umiddelbart var hun, som hun plejer, men jeg rider hende i morgen - og krydser fingre for lidt bedring
Status dagen efter:
Hej Bettina
Jeg red på Flica i dag. I starten var hun, som hun plejer, meget stiv, men efter lidt ridning var der muligvis en lille bedring

Så muligvis en lille bedring… Yes
Jeg forsatte med behandling nr.2 en uge efter første behandling, og selvom Flica ikke er den mest kommunikerede hoppe, så forstod hun at jeg var der for at hjælpe hende. Igen behandlede jeg Flica med healing, massage og Kranio-sakral og jeg havde en fornemmelse af, at musklerne gav mere slip efter de 2 timer jeg havde hende i hænderne.

Status efter 2 behandling som varede 2 timer:

Hej Bettina
jeg kunne mærke en forskel på Flica i dag, hvor jeg red på hende. Hun bøjede sig til venstre, når jeg drejede hende og så ikke ud som et "s" fra min plads, på ryggen af hende. Jeg red en masse volter, på både højre og venstre volte - og red hende blødt og dybt og det lykkedes mig ind i mellem at få hende til at give efter på begge volter. Da jeg var færdig med at ride masserede jeg begge sider af hendes hals. Jeg er helt klart med på, at vi skal prøve at give hende en behandling mere, og jeg vil rigtig gerne, hvis du kan vise mig et par teknikker, som jeg selv kan bruge.

Og Flica fik en behandling mere og ligesom ved de andre 2 behandlinger, stod hun bare helt stille i 2 timer og tog imod alt hvad jeg kunne tilbyde hende.
Med fokus på at løsne spændinger i kraniet, kæbe, tungebånd, hals, skuldere, lænd og korsben.m.m. havde jeg gjort hvad jeg kunne….

Status ca 3 uger efter sidste behandling:

Kære Bettina
Vil bare lige fortælle dig at det går rigtig godt med Flica, jeg synes hun er 75 % bedre nu end før du startede med at give hende behandling og jeg er slet ikke i tvivl om at hun igen bliver så god, som hun var for to år siden. Det er fantastisk, dygtige dig - tak

Dette er det mest fantastiske ved at hjælpe hestene, at give dem en chance mere
Måske du står i samme situation med din hest eller kender en der mangler hjælp.
01-05-2017
Ros fra glad hestekunde
Sikken en dejlig besked jeg har fået på min FB side (dyrogmennesker)
Tusinde tak Anja

Altid en kæmpe fornøjelse at have dig på besøg. Første ridetur efter, er en kæmpe øjenåbner for hvorfor min dressurhest som går konkurrencer skal blive ved med at få fornøjelsen af din behandling, når først man har mærket forskellen du kan gøre, så bliver man afhængig. Dette er med til at holde min hest smidig, glad og fri for spændinger. Samtidig med hyppige besøg så bliver alting taget i opløbet og jeg er sikker på at det samtidig holder min hest skadesfri og jeg bliver fri for dyre regninger fra dyrlægen. Jeg giver min varmeste anbefalinger
24-03-2016
Massage til hest med seneskade
Siden september 2015 har jeg masseret en hest, som har pådraget sig en seneskade. Hver uge har hesten modtaget massage til fuld tilfredsstillelse for både hesten og rytter/ejer.
Helt fra start hvor hesten skulle have 100% boks ro og til nu, hvor hesten er i genoptræningsfasen har massagen vist sin positive effekt. Massagen har tydeligvis afspændt ømme muskler på hesten, så genoptræningsforløbet har været så smidigt som muligt.
Dejligt at se resultatet af massagen nu da hesten er oppe på 1 times ridning hver dag.
11-01-2015
Workshop med Sara Leslie
Det har været en helt fantastisk workshop med mediet Sara Leslie i denne weekend. Vi var en lille gruppe på 7, som blev inspirere til at arbejde endnu tætter med åndeverdenen, end hvad vi i forevejen gør. Vi blev guidede igennem de mest fantastiske meditationer af Sara og mærkede energien i gruppen på kryds og tværs. Vi fik styrket vores link til åndeverdenen og fik kigget indad. Vi øvede afdødekontakt og så forskelligheden i den enkeltes måde at videre give beskeder på.
En helt igennem fantastisk weekend med masser at læring og meget mere.
02-11-2014
Bortløbet kat
At finde et bortløbende dyr er ikke en af de nemmeste opgaver der findes. Jeg arbejder ud fra et foto eller dyrets navn og den energi jeg føler via dyrets ejer.
Idag fik jeg vist et nyt symbol, da jeg stillede ind clairvoyant på en kat. Dette symbol betød desværre for mig, at katten ikke var i live mere. Det er utroligt svært at videregive en sådan besked til kattens ejer.
02-10-2014
Hestemassage/healing - donation til Stafet for livet
I går var jeg i Jærgerspris og massere og heale 8 heste, til glæde for både heste og ryttere. Arbejdet gjorde jeg gratis, dog bad jeg om en donation til: Stafet for livet (Kræften bekæmpelse), da jeg støtter en pige på 13 år der kæmper mod kræften. Glad kom jeg hjem med en god følelse og tusinde tak for de som donerede penge til Stafet for livet :)
30-09-2014
Donation til: Stafet for livet
I morgen 1 oktober er en special dag. Jeg skal til Jærgerspris og massere og heale omkring 8 heste. Indtjeningen går ubeskåret til Stafet for Livet, (Kræftens Bekæmpelse) hvor jeg støtter op om, en pige på 13 år, der kæmper mod kræft og har kæmpet i 6 år. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde hestene og deres ejere, og glæder mig til at donere pengene til Stafet for livet som afholdes næste sommer.
www.stafetforlivet.dk
09-07-2014
Foto clairvoyance til kat
Idag har jeg ydet clairvoyance til en kat via et foto. Det er altid rart at få lidt feedback:

Hold da op, jeg er rystet på den gode måde over din clairvoyance. Du er så klokke klar og korrekt, at jeg måtte fælde en tårer hist og her over din beskrivelse af ham og alt det andet.. Du beskriver ham som jeg ser ham. Jeg glæder mig allerede til, at få bestilt en clairvoyance til vores anden kat.
05-07-2014
Massage af travheste
Jeg er så spændt på, om een af de 3 travheste jeg masserede forleden dag vinder præmie idag i Århus. Håber på det bedste
16-03-2014
Katten Simba
Ahh hvor er det dejligt at Susanne endelig har fundet sin kat igen, efter 5 mdr. hvor den har løbet rundt på egen hånd. Dejligt at kunne hjælpe via clairvoyance, og har fundet frem til den.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side