Her vil jeg skrive nyheder om mit arbejde

01-05-2017
Ros fra glad hestekunde
Sikken en dejlig besked jeg har fået på min FB side (dyrogmennesker)
Tusinde tak Anja

Altid en kæmpe fornøjelse at have dig på besøg. Første ridetur efter, er en kæmpe øjenåbner for hvorfor min dressurhest som går konkurrencer skal blive ved med at få fornøjelsen af din behandling, når først man har mærket forskellen du kan gøre, så bliver man afhængig. Dette er med til at holde min hest smidig, glad og fri for spændinger. Samtidig med hyppige besøg så bliver alting taget i opløbet og jeg er sikker på at det samtidig holder min hest skadesfri og jeg bliver fri for dyre regninger fra dyrlægen. Jeg giver min varmeste anbefalinger
24-03-2016
Massage til hest med seneskade
Siden september 2015 har jeg masseret en hest, som har pådraget sig en seneskade. Hver uge har hesten modtaget massage til fuld tilfredsstillelse for både hesten og rytter/ejer.
Helt fra start hvor hesten skulle have 100% boks ro og til nu, hvor hesten er i genoptræningsfasen har massagen vist sin positive effekt. Massagen har tydeligvis afspændt ømme muskler på hesten, så genoptræningsforløbet har været så smidigt som muligt.
Dejligt at se resultatet af massagen nu da hesten er oppe på 1 times ridning hver dag.
11-01-2015
Workshop med Sara Leslie
Det har været en helt fantastisk workshop med mediet Sara Leslie i denne weekend. Vi var en lille gruppe på 7, som blev inspirere til at arbejde endnu tætter med åndeverdenen, end hvad vi i forevejen gør. Vi blev guidede igennem de mest fantastiske meditationer af Sara og mærkede energien i gruppen på kryds og tværs. Vi fik styrket vores link til åndeverdenen og fik kigget indad. Vi øvede afdødekontakt og så forskelligheden i den enkeltes måde at videre give beskeder på.
En helt igennem fantastisk weekend med masser at læring og meget mere.
02-11-2014
Bortløbet kat
At finde et bortløbende dyr er ikke en af de nemmeste opgaver der findes. Jeg arbejder ud fra et foto eller dyrets navn og den energi jeg føler via dyrets ejer.
Idag fik jeg vist et nyt symbol, da jeg stillede ind clairvoyant på en kat. Dette symbol betød desværre for mig, at katten ikke var i live mere. Det er utroligt svært at videregive en sådan besked til kattens ejer.
02-10-2014
Hestemassage/healing - donation til Stafet for livet
I går var jeg i Jærgerspris og massere og heale 8 heste, til glæde for både heste og ryttere. Arbejdet gjorde jeg gratis, dog bad jeg om en donation til: Stafet for livet (Kræften bekæmpelse), da jeg støtter en pige på 13 år der kæmper mod kræften. Glad kom jeg hjem med en god følelse og tusinde tak for de som donerede penge til Stafet for livet :)
30-09-2014
Donation til: Stafet for livet
I morgen 1 oktober er en special dag. Jeg skal til Jærgerspris og massere og heale omkring 8 heste. Indtjeningen går ubeskåret til Stafet for Livet, (Kræftens Bekæmpelse) hvor jeg støtter op om, en pige på 13 år, der kæmper mod kræft og har kæmpet i 6 år. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde hestene og deres ejere, og glæder mig til at donere pengene til Stafet for livet som afholdes næste sommer.
www.stafetforlivet.dk
09-07-2014
Foto clairvoyance til kat
Idag har jeg ydet clairvoyance til en kat via et foto. Det er altid rart at få lidt feedback:

Hold da op, jeg er rystet på den gode måde over din clairvoyance. Du er så klokke klar og korrekt, at jeg måtte fælde en tårer hist og her over din beskrivelse af ham og alt det andet.. Du beskriver ham som jeg ser ham. Jeg glæder mig allerede til, at få bestilt en clairvoyance til vores anden kat.
05-07-2014
Massage af travheste
Jeg er så spændt på, om een af de 3 travheste jeg masserede forleden dag vinder præmie idag i Århus. Håber på det bedste
16-03-2014
Katten Simba
Ahh hvor er det dejligt at Susanne endelig har fundet sin kat igen, efter 5 mdr. hvor den har løbet rundt på egen hånd. Dejligt at kunne hjælpe via clairvoyance, og har fundet frem til den.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side