Healing

Healing & Fjernhealing til dyr
Det er meget fascinerende at heale dyr.
Dyr og især heste, er utrolige sensitive og derfor meget modtagelige for healing. Healings energien arbejder med det fysiske, det mentale og det emotionelle plan. En healers opgave er, at finde frem til de ubalancer der er i dyret og heale det her ud fra og skabe balance. Under healingen falder dit dyr (oftest) til ro, og du kan se hvordan det reagere overfor energien. Mange dyr smasker, lukker øjnene og reagerer på healingen med dybe vejrtrækninger.

Dyr opfanger sensitivt vores følelser og tanker. Er du forstyrret følermæssigt af sorg, stress, ked af det hed, deprimeret, vrede, utålmodig, negative følelser, så kan du være forvisset om, at din hest (eller andet dyr) kan mærke dette. Hvis du i længere tid har gået rundt med disse følelser og de har forplantet sig i dig og til dit dyr, så kan det være en god ide, at du selv modtager healings behandling.
Healing & Fjernhealing til mennesker
Vi kender alle til følelsen af smerte når vi slår os og når dette sker, lægger vi ubevist vores hånd på området og holder om det – dette er selvhealing. Når et lille barn slår sig, så giver vi det trøst og kærlighed - dette er også healing.

Healing skaber balance i både det psykiske og fysiske system, og mange som har udfordringer med stress, anvender healings energien til at finde balance og ro. Følelser og tankemønstre påvirker energien i vores krop og dermed helbredet. Som healere arbejder jeg derfor med, at bearbejde både følelser og tanker, dette omtales ofte som blokeringer i kroppen.

Jeg anvender min intuition og clairvoyante evner, til at finde frem til de områder der skal heales. Det er op til den enkelte klient, om de ønsker en samtale inden og efter healings behandlingen.

Sådan kan healing også beskrives
Healing er energi og energi er vibration/svingninger.
Forestil dig at din krop som et energifelt med en masse svingninger/vibrationer og forstil dig herefter, at din krop er et symfoniorkester. Alle instrumenter i dette orkester skal stemmes for at lyde rent og alle instrumenter skal spille i takt, for ellers forekommer der ubalance i rytmen (svingningerne). Når der er ubalance i orkesteret (din krop) så tilføres healing (energi/svingninger), ubalancen bliver balanceret med healingen og derved spiller orkesteret i takt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ayoe Rønlov | Svar 03.09.2014 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side