Hestemassage

Hestemassage
Ønsker du at holde din hest smidig og fri for stivhed og muskelinfiltrationer, så er massage en rigtig god mulighed. Alle rideheste har godt af massage, da de nu engang af natur, ikke er bygget til at have en rytter på ryggen. Massagen påvirker hestens fysiske krop samt psyke og igangsætter blodcirkulationen der udrenser ophobet affaldsstoffer.

Der er mange mulige årsager til muskelspændinger såsom: Overanstrengelse - Pludselige uventende hastige bevægelser - Ensformigt arbejde og meget mere...

Massagens positve effekt på hesten: Blodcirkulationen øges, blodtrykket sænkes - muskler & sener bliver elastiske og meget mere...


Før massøren kommer
For at opnå det bedste resultat ved en hestemassage er disse råd vigtige at følge:
Hesten skal være tør, da det ikke er muligt at massere en våd hest. Fingrene kan ikke trænge igennem det våde pelslag.
Hvis det er meget varmt, er det vigtigt at hesten kommer ind i skygge eller stald, så den ikke bliver utilpas når den skal masseres.
Hesten skal ikke have spist lige inden den skal masseres. Græs er i orden.
Sørg for at hesten og massøren får så meget ro som muligt. Heste er et flugtdyr, og for meget uro omkring den gør hesten urolig og ukoncentreret.
Rid ikke hesten lige inden massagen. Hestens muskler må ikke være varme, da dette kan skjule evt. spændinger!
----------------------------------------
VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT
----------------------------------------
Meld afbud hvis:
Hesten er under smertestillende medicinsk behandling
Hesten er kommet til skade, virker syg, har feber og dyrlægen endnu ikke har tilset den

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 17:59

Jeg har haft kontakte Bettina for at få kontakt til min afdøde hund Bertram som jeg måtte sige farvel til efter 13 år. Jeg havde brug for at få sagt ordentlig farvel og få afvide hvordan han havde det nu og om han var glad nu. Bettina er utrolig professio

...
09.04 | 13:38

Hej Bettina

Tak for behandling af Bronson. Han er nu en helt anden hest at ride. Jeg vil anbefale Bettina til alle der oplever problemer under deres ridning!

...
17.06 | 23:08

Hej Bettina !! Så ser jeg dig og hestene ! Hesten er et flot dyr ! Jeg vil takke dig for rigtig fine fotoclairvoynacer og helt fantastiske healinger !
Ayoe

...
03.09 | 18:18

Hej Bettina ! Er meget glad og fuldt ud tilfreds , eget positiv over den måde du gør det på . din måde at fortælle , hvad du ser .

...
Du kan lide denne side